Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk

  Relatietherapie zonder wachtlijst

   

   

psycholoog Leiden

Psycholoog en relatietherapeut Natalie

 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze en vrijblijvende kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
Aanmelden

Praktijk voor relatietherapie

GOB Leiden

Hulpvragen binnen relatietherapie kunnen zijn

 1. We maken veel ruzie
 2. We begrijpen elkaar niet meer
 3. We praten niet meer met elkaar praten
 4. De liefde is niet meer zoals in het begin
 5. Vreemdgaan (fysiek en/of mentaal)
 6. Geen of vermindering van intimiteit
Aanmelden

GOB Katwijk – Praktijk voor relatietherapie

Als je er samen even niet meer uitkomt kan relatietherapie een oplossing bieden. Misschien hebben jullie al geprobeerd de relatieproblemen zelf op te lossen, maar is dat tot op heden nog niet gelukt. Op zo’n moment kan een relatietherapeut jullie helpen om weer samen in gesprek te komen.

psycholoog Leiden

Psycholoog bij GOB Leiden

Natalie Spierings

Onze relatietherapeut in Katwijk (locatie Valkenburgs Meer) is Natalie. Dankzij haar ruime ervaring met zowel relatieproblematiek als psychosociale therapie weet ze wat er nodig is om jullie weer dichter bij elkaar te brengen. Naast relatietherapie is Natalie gespecialiseerd in onder meer EMDR, ACT en schematherapie.

“Tijdens onze sessies hebben we het niet over wie wat gedaan heeft of wie er gelijk heeft. Ons doel is wederzijds begrip en erkenning. Ook als je het niet met elkaar eens bent” – Natalie Spierings

Wat is relatietherapie?

Relatietherapie is een therapievorm die jou en je partner helpt te achterhalen waarom jullie relatie niet lekker loopt. Waar botsen jullie en waarom? Waarom begrijpen jullie elkaar even niet meer? En wanneer is het vertrouwen binnen jullie relatie verdwenen? Tijdens de therapiesessies ligt de focus op het verminderen van communicatieproblemen en conflicten. Zo helpt relatietherapie om weer op een positieve manier met elkaar in gesprek te komen.

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Een van de meest bekende vormen van relatietherapie is EFT (voluit Emotionally Focused Therapy). Deze therapievorm draait om de gevoelens in een relatie en creëert inzicht in de zorgen en angsten die er spelen. Het doel van EFT is het verbeteren van de verbinding tussen mensen. Onze relatietherapeut Natalie is gespecialiseerd in deze vorm van relatietherapie.

Individuele relatietherapie

In de ideale wereld kom je samen met je partner naar de sessies. Maar het kan ook zijn dat jouw partner niet in relatietherapie wil. Het is goed te weten dat je ook zelfstandig kunt werken aan jullie relatie. Onze relatietherapeut geeft jou tijdens een-op-eensessies tips over de manier waarop je kunt omgaan met de relatieproblemen en de behoeften van je partner. Ook reflecteer je samen op jouw aandeel in de relatie(problemen).

 

Aanmelden

Relatietherapie in Katwijk (locatie Valkenburg)

In onze psychologiepraktijk in Katwijk ligt de nadruk op het gesprek. Samen zoeken we naar manieren om dit gesprek op een rustige manier te voeren, zonder verwijten en hoog oplopende emoties.

Wat kost relatietherapie?

Bij het maken van een afspraak voor een sessie relatietherapie kun je kiezen voor een kort of lang consult. Relatietherapie bij onze psychologiepraktijk in Katwijk kost € 150,- voor een kort consult (50 min.) en € 225,- voor een standaard consult (80 min.).

Wordt relatietherapie vergoed?

Nee. Relatietherapie zit niet in het basispakket van verzekeraars en wordt dus niet vergoed. Heel soms wordt er – onder bepaalde voorwaarden – een deel vergoed via de aanvullende verzekering. Het is de moeite dit even na te vragen bij je zorgverzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen kun je terecht op onze pagina Tarieven & Vergoeding.

Relatietherapie zonder wachtlijst

Voor relatietherapie bij onze psychologenpraktijk in Katwijk is geen wachtlijst. Na jouw aanmelding plannen we op korte termijn een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in, zodat jullie behandeltraject zo snel mogelijk kan starten.

 

Relatietherapie bij relatietherapeut Natalie

 • Gericht op verbinding
 • Wederzijds begrip
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding

Testimonials

“Je bent een ster in wat je doet.”

“We dachten dat de relatietherapie net als de vorige keren zou zijn. Na 27 jaar samen leren we nu pas echt praten”

Aanmelden voor relatietherapie in Katwijk

Aanmelden kan via onderstaande button. Jullie zijn op korte termijn van harte welkom voor een vrijblijvend (en kosteloos) kennismakingsgesprek.

 

Psychologenpraktijk GOB
Voorschoterweg 68
2235 SH Valkenburg (Gemeente Katwijk)
Natalie@gobleiden.nl
Telefoon: 06 30024074

Onze locatie in Leiden (locatie Valkenburgs Meer) is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

Aanmelden