Psychologen- en therapeutenpraktijk zonder wachtlijst
  • Registercounsellor ABvC®
  • Register therapeut BCZ®
  • HQT®

Therapie zelfvertrouwen

In onze psychologen- en therapeutenpraktijk in Leiden, Valkenburg en Katwijk bieden we therapie om zelfvertrouwen te vergroten. Zelfvertrouwen is een essentieel aspect van ons welzijn en heeft invloed op hoe we onszelf zien en hoe we ons gedragen in verschillende situaties.

Hoe herken je een gebrek aan zelfvertrouwen?

Typische symptomen zijn onder meer twijfelen aan jezelf, negatieve gedachten over je capaciteiten, vermijden van uitdagende situaties, moeite hebben met het nemen van beslissingen, perfectionisme, sociale angst en het vermijden van nieuwe ervaringen.

Therapie zelfvertrouwen: hoe werkt dat?

Therapie voor zelfvertrouwen richt zich op het identificeren van negatieve overtuigingen en gedachten die het zelfvertrouwen belemmeren, het ontwikkelen van nieuwe, positievere denkpatronen en het aanleren van vaardigheden om zelfvertrouwen op te bouwen en te behouden.

We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan het versterken van je zelfvertrouwen. Door middel van psychosociale therapie, counselling, ACT, innerlijk kind-therapie en overige therapeutische technieken helpen we je om meer vertrouwen te krijgen in jezelf en je capaciteiten.

Als je merkt dat een gebrek aan zelfvertrouwen je belemmert in je dagelijks leven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kosteloze kennismakingsgesprek.

Psycholoog en relatietherapeut | Natalie

GOB Leiden werkt o.a. samen met: