Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Relatietherapie zonder wachtlijst

   

   

psycholoog Leiden

Psycholoog en relatietherapeut Natalie

 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
Aanmelden

Relatietherapie in Leiden - zonder wachtlijst

GOB Leiden

Hulpvragen binnen relatietherapie kunnen zijn

 1. We maken veel ruzie
 2. We begrijpen elkaar niet meer
 3. We praten niet meer met elkaar praten
 4. De liefde is niet meer zoals in het begin
 5. Vreemdgaan (fysiek en/of mentaal)
 6. Geen of vermindering van intimiteit
Aanmelden

GOB Leiden – Praktijk voor relatietherapie

Relatietherapie kan een uitkomst zijn als je er samen even niet meer uitkomt. Als je elkaar niet meer kunt vinden en samen ‘vast’ zit. Misschien zijn jullie al een tijdje bezig om de relatieproblemen op te lossen, maar is dat tot op heden nog niet gelukt. Een relatietherapeut helpt jullie om weer samen in gesprek te komen.

psycholoog Leiden

Over jouw behandelaar

Natalie Spierings

Onze psycholoog in Leiden (locatie Valkenburgs Meer) is Natalie. Dankzij haar ruime ervaring op het gebied van psychosociale therapie en relatieproblematiek weet ze wat er nodig is om jullie weer dichter bij elkaar te krijgen. Natalie heeft meerdere opleidingen afgerond en is onder meer gespecialiseerd in EMDR, ACT en het bieden van ondersteuning bij het verwerken van jeugdtrauma’s.

Wat is relatietherapie?

Relatietherapie is een vorm van therapie die je helpt te achterhalen waarom jullie relatie even niet lekker loopt. Waarom jullie elkaar niet meer begrijpen en/of vertrouwen. De therapie richt zich op het verminderen van communicatieproblemen en conflicten in een relatie. Door middel van relatietherapie kun je weer op een positieve manier met elkaar in gesprek komen.

Emotionally Focused Therapy (EFT)

EFT (voluit Emotionally Focused Therapy) is een van de meest bekende vormen van relatietherapie. Het doel van deze therapie is om de verbinding tussen mensen te verbeteren. EFT gaat in op de gevoelens in de relatie, om zo inzicht te krijgen in de angsten en zorgen die er spelen. Psycholoog Natalie Spierings is binnen het team van GOB Leiden gespecialiseerd in deze vorm van relatietherapie.

Individuele relatietherapie

Wat als jouw partner niet in relatietherapie wil? Ook dan kan een relatietherapeut je helpen. Tijdens een-op-eensessies geeft de relatietherapeut je advies over de manier waarop je kunt omgaan met de relatieproblemen en de behoeften van je partner. Ook helpt de relatietherapeut je te reflecteren op jouw aandeel in de relatie. Een manier om jezelf te ontwikkelen en verbeteren.

 

Aanmelden

Relatietherapie in Leiden – Psychologiepraktijk GOB Leiden

In onze psychologiepraktijk in Leiden ligt de nadruk op het gesprek. Niemand heeft gelijk, niemand heeft ongelijk. We vinden het belangrijk dat er binnen een relatie ruimte is om jezelf te kunnen zijn. We gaan samen aan de slag om vanuit die ruimte een veilig en rustig gesprek te voeren, zonder dat de emoties hoog oplopen.

Wat kost relatietherapie?

De kosten voor relatietherapie in Katwijk/Leiden hangen af van de duur van een consult. Relatietherapie bij onze psychologiepraktijk kost € 150,- voor een kort consult (50 min plus 10 min administratietijd.) en € 225,- voor een standaard consult (80 min plus 15 min administratietijd.).

Wordt relatietherapie vergoed?

Helaas zit relatietherapie niet in het basispakket van verzekeraars. Heel soms wordt relatietherapie deels – en onder bepaalde voorwaarden – via een aanvullende verzekering vergoed. Om dit zeker te weten kun je het beste even contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Meer informatie vind je op onze pagina Tarieven & Vergoeding.

Geen wachtlijst

Voor relatietherapie bij onze psychologiepraktijk in Katwijk/Leiden is geen wachtlijst. Je kunt dus direct bij ons terecht. Na jouw aanmelding plannen we op korte termijn een kennismakingsgesprek in, zodat jullie behandeltraject zo snel mogelijk kan starten.

 

Relatietherapie bij relatietherapeut Natalie

 • Gericht op verbinding
 • Wederzijds begrip
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding

Testimonials

“Omgaan met stress. Altijd makkelijker wanneer je weet wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn. In een aantal sessies met Natalie Spierings van GOB Leiden heb ik me de afgelopen tijd verdiept in mijn persoonlijke stresssignalen. Naast ontzettend interessant (en met vlagen verrassend), een heel waardevol traject. Natalie is in staat de vinger op de pijnlijke plek te leggen en hier direct praktische oplossingen tegenover te zetten. Zeker voor ondernemers een aanrader (want laten we eerlijk zijn, dat ondernemen kan best stressvol zijn ;))”

“Je bent een ster in wat je doet.”

“We dachten dat de relatietherapie net als de vorige keren zou zijn. Na 27 jaar samen leren we nu pas echt praten”

Aanmelden bij GOB Leiden

Zoek je een relatietherapeut in omgeving Katwijk en Leiden? Neem dan vrijblijvend contact op met Natalie Spierings van psychologiepraktijk GOB Leiden. Jullie zijn – op korte termijn – van harte welkom voor een vrijblijvend (en kosteloos) kennismakingsgesprek.

 

Psychologen- en therapeutenpraktijk GOB
Voorschoterweg 68
2235 SH Valkenburg (bij Leiden)
Natalie@gobleiden.nl
Telefoon: 06 30024074

Onze locatie in Leiden (locatie Valkenburgs Meer) is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

Aanmelden