Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
  • Registercounsellor ABvC®
  • Register therapeut BCZ®
  • HQT®

Therapie leren uiten emoties en gevoelens

Therapie voor het leren uiten van emoties en gevoelens. Door ervaringen leren we onszelf soms aan om niet je emoties te mogen uiten of bepaalde gevoelens te verdringen. Het risico is dat we hierdoor niet meer onze grenzen kunnen voelen, laat staan aangeven. Vaak ontstaat er veel onzekerheid en zelftwijfel. De wereld voelt onveiliger en je komt verder van jezelf te staan. Maar soms leidt het niet uiten van emoties en gevoelens tot psychologische klachten zoals stress, vermoeidheid, gebrek aan concentreren.

Het is mogelijk met therapie om te leren hoe je emoties goed kan uiten en wat je gevoelens inhouden.

Aanmelden

 


 

Onze psychologen & therapeuten die kunnen helpen bij het leren van uiten emoties en gevoelens

Amsterdam

Moniek

Waar sta ik voor: Met respect, gelijkwaardigheid en volledige aandacht. Zonder oordeel, met begrip en een dosis flexibiliteit probeer ik jou op een positieve manier te begeleiden naar de voor jouw beste oplossing.

Simone

Mijn werkwijze is nooit een one-size-fits-all benadering ik kijk in samenspraak met jou wat jij nodig hebt.

Leiden, Katwijk & Valkenburg

Natalie

In de therapie vind ik het belangrijk om met elkaar als mens tot mens contact te hebben. Hierin is maatwerk belangrijk, normaliseren en erkent worden in je gevoelens, gedachtes en moeilijkheden.

Utrecht

Fanny

Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren. We starten met een gratis intake, waarin we kennis kunnen maken, jouw hulpvraag in kaart brengen en alvast een beetje aan de slag gaan.

Woerdense Verlaat

Nikolien

Ik ben betrokken, open, praktisch, creatief en met een dosis humor weet ik de vinger op de zere plek te leggen. We gaan naar het probleem achter het probleem. Ik werk niet met quick-fixes maar ga samen met jou voor een duurzame oplossing.

Eindhoven - Son en Breugel

Fanny

Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren. We starten met een gratis intake, waarin we kennis kunnen maken, jouw hulpvraag in kaart brengen en alvast een beetje aan de slag gaan.

GOB Leiden werkt o.a. samen met: