Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk  voor EMDR

   

   

psycholoog Leiden

Psycholoog en relatietherapeut Natalie

 • Geen wachtlijst
 • Helder over tarieven
 • Kosteloos en vrijblijvend kennismaken
Aanmelden

EMDR in Leiden - zonder wachtlijst

GOB Leiden

EMDR-therapie in Leiden

Laat een trauma of nare gebeurtenis je niet meer los? Dan kan EMDR-therapie de oplossing zijn. Deze therapievorm is de afgelopen jaren flink toegenomen in populariteit. Waar reguliere gesprekstherapie soms maanden nodig heeft, kan met EMDR in enkele sessies een goed resultaat behaald worden.

Aanmelden

Wat is EMDR

EMDR, voluit Eye Movement Desensitysing and Reprocesssing, is een therapievorm die helpt om trauma’s, jeugdproblemen en angsten achter je te laten. Het doet de levendigheid van herinneringen en bijbehorende negatieve emoties vervagen, waardoor een gebeurtenis je niet blijft achtervolgen. EMDR-therapie zorgt ervoor dat die nare, traumatische gebeurtenis echt verleden tijd wordt.

psycholoog Leiden

Over jouw behandelaar

Natalie Spierings – EMDR therapeut in Leiden e.o.

Psycholoog Natalie heeft veel ervaring met het ondersteunen van cliënten bij traumaverwerking. Dit doet zij met gesprekstherapie, EMDR of een combinatie van beide therapievormen. Naast EMDR is Natalie onder meer gespecialiseerd in psychosociale therapie, schematherapie en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

 

“EMDR doorbreekt de emotionele muren, zonder dat je daarvoor woorden hoeft te gebruiken. Een prettige therapievorm als je veel gevoelens van schaamte of schuld ervaart” – Natalie Spierings

Wanneer is EMDR-therapie geschikt?

EMDR is geschikt wanneer je last blijft houden van een negatieve en/of traumatische ervaring. Een heftig auto-ongeluk of nare gebeurtenis uit jouw jeugd bijvoorbeeld. EMDR is dan ook een populaire therapievorm bij het aanpakken van PTSS (posttraumatische stressstoornis). EMDR helpt ook bij het verwerken van rouw en verlies. Maar ook voor minder heftige problemen is deze therapievorm geschikt. Denk aan vliegangst, concentratieproblemen of extreme onzekerheid.

EMDR kan je helpen bij het verwerken van:

 1. Jeugdtrauma
 2. Rouw en verlies
 3. Angsten (zoals vlieg- of rijangst)
 4. PTSS
 5. (Auto)ongeluk
 6. (Seksueel) misbruik
 7. Geweldsincident
Aanmelden

Is EMDR heftig?

Zie je op tegen EMDR? Dat is niet zo gek. Je wilt een traumatische gebeurtenis of angst het liefste uit de weg gaan. Bij EMDR doe je het tegenovergestelde: je gaat de confrontatie aan en haalt de nare beelden, geluiden en geuren juist op.  Allesbehalve makkelijk. Maar een juiste begeleiding maakt een groot verschil. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt in de behandelomgeving. Dit staat in onze psychologiepraktijk in Leiden dan ook voorop. We zorgen voor een goede begeleiding en houden je tijdens de sessie voortdurend in de gaten. Goed om te onthouden: jezelf confronteren met jouw angsten en trauma’s is moeilijk, maar dankzij de effectiviteit van EMDR hoef je dit slechts enkele keren te doen. Met slechts 3 EMDR-sessies heb je vaak al goed resultaat.

 

 

 

EMDR-therapie in Leiden zonder wachtlijst

Voor EMDR-therapie in onze psychologiepraktijk in Leiden is geen wachtlijst. Want als de nood hoog is en een trauma je leven overneemt, is wachten geen optie. Daarom zorgen we dat er altijd plek is om jouw behandeltraject direct na aanmelding te starten.

EMDR therapie in Leiden e.o.

 • Jeugdtrauma
 • Rouw en verlies
 • Angsten (zoals vlieg- of rijangst)
 • PTSS
 • (Auto)ongeluk
 • (Seksueel) misbruik
 • Geweldsincident

“EMDR doorbreekt de emotionele muren, zonder dat je daarvoor woorden hoeft te gebruiken. Een prettige therapievorm als je veel gevoelens van schaamte of schuld ervaart” – Natalie Spierings

Aanmelden voor EMDR-therapie in Leiden

Aanmelden voor EMDR-therapie bij onze praktijk in Leiden kan eenvoudig via onderstaande button. GOB Leiden heeft geen wachtlijst, dus na aanmelding nemen we direct contact op voor het inplannen van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we je meer over EMDR en bekijken we of deze therapievorm voor jou geschikt is. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

 

Psychologenpraktijk GOB
Voorschoterweg 68
2235 SH Valkenburg (bij Leiden)
Natalie@gobleiden.nl
Telefoon: 06 30024074

Onze locatie in Leiden (locatie Valkenburgs Meer) is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

Aanmelden