Mijn naam is Natalie Spierings, ik ben EMDR Therapeut en psycholoog. Via deze brief en video stel ik mijzelf en mijn praktijk, Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau Leiden, kort voor.

Vanuit een cliënt-gerichte en holistische aanpak richt ik mij op cliënten met een psychosociale hulpvraag. Een greep hieruit zijn onder andere; problemen thuis en op het werk die stress opleveren, burn-out, re-integratie, rouw en verlies, somberheid, onzekerheid en levensvragen.

De sessies en trajecten die ik verzorg zijn volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt. Een greep uit de holistische aanpak; mindfullness, ACT, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie. Aanvullend kan het afronden een traject door middel van coaching ook van toegevoegde waarde zijn. Dit gedeelte richt ik concreet, praktisch en oplossingsgericht in. Cliënten gaan dan aan de slag met een flexibel actieplan waardoor duurzame gedragsverandering mogelijk is.

EMDR-therapie is sinds kort ook mogelijk in mijn praktijk. Zowel met als zonder gesprekstherapie en coaching is het mogelijk om cliënten te helpen met EMDR.

Mijn diensten worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Voor de diensten die ik aanbied hebben cliënten geen verwijsbrief nodig. Ook is er momenteel geen wachttijd.

Ten behoeve van de cliënt, geloof ik dat wanneer nodig, een warme samenwerking met u en/of de praktijkondersteuner van toegevoegde waarde kan zijn. Ik zou dan ook graag met u en/of de praktijkondersteuner in contact willen treden.

Bedankt voor uw tijd en aandacht.

Met vriendelijk groet,

 

Natalie Spierings

Gezondheids- en Ontwikkelings Bureau Leiden.