Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Utrecht

  (Locatie de Bilt)

   

   

Fanny-Psycholoog-Utrecht_Son-en-Breugel.jpeg

Psycholoog en therapeut Fanny Utrecht

 • Vergoeding zorgverzekering
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
 • Psychosociale therapie, coaching en counselling
Aanmelden

Psychologenpraktijk Utrecht

GOB Leiden

GOB Utrecht – Psychologenpraktijk voor psychosociale therapie, counselling, coaching en relatietherapie

In onze psychologenpraktijk in Utrecht helpen we je om jouw mentale en fysieke gezondheid weer op orde te krijgen. Of het nu gaat om het verwerken van een trauma, het overwinnen van grote of kleine angsten, het omgaan met stress of relatieproblemen: met diverse soorten therapie hebben we altijd de juiste vorm van begeleiding in huis.

Aanmelden
Fanny-Psycholoog-Utrecht_Son-en-Breugel.jpeg

Over jouw behandelaar

Fanny Doude van Troostwijk – Psycholoog en relatietherapeut bij psychologenpraktijk Utrecht

Onze psycholoog en therapeut in Utrecht (locatie De Bilt) is Fanny. Dankzij haar ruime ervaring weet zij al snel wat er nodig is om je te helpen met jouw mentale (en eventueel bijbehorende) fysieke problemen. Fanny heeft meerdere opleidingen gevolgd en is onder meer gespecialiseerd in het verhelpen van burn-outgerelateerde klachten, relatietherapie en mindfulness. Ook biedt zij ondersteuning bij rouw en verlies.

 

“Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren” – Fanny Doude van Troostwijk

Therapieën

Onze psychologenpraktijk in Utrecht biedt diverse vormen van therapie. Zo kun je bij ons terecht voor:

Aanmelden

Over GOB Utrecht – Psychologenpraktijk Utrecht

Bij de psychologen van GOB Utrecht vind je begrip voor jouw situatie, jouw verhaal en gevoelens. Ook onze psychologen hebben uitdagingen gekend in het leven. Onze eigen ervaringen gecombineerd met onze psychologische kennis vormen de basis in onze psychologiepraktijk. Samen gaan we aan de slag met jouw mentale gezondheid. Hierbij staan transparantie, eerlijkheid en veiligheid voorop.

 

Onze werkwijze

In onze praktijk starten we altijd met een gratis (en vrijblijvend) intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis, brengen we jouw hulpvraag in kaart en zetten we de eerste stappen op weg naar herstel. Op basis van het intakegesprek bepalen we in overleg welke behandelvorm het beste bij jou past.

 

Geen wachtlijst

Voor therapie bij onze psychologenpraktijk in Utrecht is geen wachtlijst. Je kunt dus direct bij ons terecht. Na jouw aanmelding plannen we op korte termijn een kennismakingsgesprek in, zodat jouw behandeltraject zo snel mogelijk kan starten.

 

Tarieven en vergoeding

Een kennismakingsgesprek bij psychologenpraktijk GOB Utrecht is altijd kosteloos. Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie en counselling (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze therapievormen vallen onder de ‘alternatieve geneeswijzen’. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Erkende therapeuten en psychologen
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
 • Psychosociale therapie, coaching en counselling

“Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren” – Fanny Doude van Troostwijk

Aanmelden bij onze psychologenpraktijk GOB Utrecht

Jezelf aanmelden bij onze psychologenpraktijk in Utrecht doe je eenvoudig via onderstaande button. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een intake. Met dit kosteloze (en vrijblijvende) kennismakingsgesprek willen we jou de kans bieden de praktijk en onze psycholoog beter te leren kennen voordat de therapie start.

 

Psychologenpraktijk GOB Utrecht

Therapie Bilt
Groensekanseweg 246F
3737 AL de Bilt
Telefoon: 06 300 240 74

Onze locatie in Utrecht is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

 

Openingstijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Aanmelden