Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Nieuwkoop

  (Locatie Woerdense Verlaat)

   

   

Nikolien Psycholoog en therapie in Woerdense Verlaat

Psycholoog en therapeut Nikolien

 • Kosteloos kennismaken
 • Geen wachtlijst
 • Helder over tarieven en vergoeding
 • O.a. psychosociale therapie en innerlijk kind-therapie
Aanmelden

Psychologenpraktijk Nieuwkoop - Woerdense Verlaat

GOB Leiden

GOB Nieuwkoop – Psychologenpraktijk voor o.a. psychosociale therapie, coaching, re-integratie en innerlijk kind-therapie

In onze psychologiepraktijk in regio Nieuwkoop (locatie Woerdense Verlaat) werken we samen met jou aan het op orde krijgen van je mentale – en daarmee ook fysieke – gezondheid. Of het nu gaat om een burn-out, stressklachten, het verwerken van een trauma of ondersteuning bij re-integratie: dankzij ons diverse aanbod therapieën hebben we altijd de juiste vorm van begeleiding in huis.

Aanmelden
Nikolien Psycholoog en therapie in Woerdense Verlaat

Over jouw behandelaar

Nikolien Doorenbos – Psycholoog en therapeut bij GOB Nieuwkoop 

Onze psycholoog in Nieuwkoop (locatie Woerdense Verlaat) is Nikolien. Dankzij haar ruime ervaring en diversiteit in opleidingen kan zij op vele manieren helpen. Nikolien is onder meer gespecialiseerd in het verhelpen van burn-outgerelateerde klachten en het ondersteunen bij re-integratie en outplacement (ontslagbegeleiding). Ook kun je bij Nikolien terecht voor (onder meer) systemische therapie, innerlijk kind-therapie, kinesiologie en mindfulness.

“Ik werk niet met quick fixes, maar ga samen met jou op zoek naar een duurzame oplossing” – Nikolien Doorenbos

Therapieën

Onze psychologenpraktijk in Nieuwkoop biedt diverse vormen van therapie. Je kunt bij ons terecht voor:

Aanmelden

Over GOB Nieuwkoop – Psychologenpraktijk Woerdense Verlaat

Bij GOB Nieuwkoop hebben we begrip voor jouw situatie, jouw verhaal en gevoelens. Samen gaan we aan de slag met jouw mentale gezondheid. Hierbij staan transparantie, eerlijkheid en veiligheid voorop.

 

Onze werkwijze

Een goede klik tussen behandelaar en cliënt vinden we belangrijk. Om te kijken of deze klik er is starten we onze trajecten altijd met een gratis (en vrijblijvend) intakegesprek. We maken kennis, brengen jouw hulpvraag in kaart en zetten daarmee een eerste stap op weg naar jouw herstel. Op basis van deze eerste kennismaking bepalen we in overleg welke behandelvorm het beste bij jou past.

Geen wachtlijst

Vaak is de nood bij aanmelding al (te) hoog. Daarom vinden we dat een behandeling direct moet kunnen starten. Bij onze psychologenpraktijk in Nieuwkoop beland je dan ook niet op een wachtlijst. Na jouw aanmelding plannen we op korte termijn een kennismakingsgesprek in, zodat jouw behandeltraject zo snel mogelijk kan starten.

 

Tarieven en vergoeding

Een kennismakingsgesprek bij GOB Nieuwkoop is kosteloos. Onze psycholoog Nikolien is een door de zorgverzekeraar erkende psycholoog en therapeut. Haar diensten worden daarom vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Haar therapievormen vallen onder de alternatieve geneeswijzen. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

 • Kosteloos kennismaken
 • Geen wachtlijst
 • Helder over tarieven en vergoeding
 • O.a. ssychosociale therapie  en innerlijk kind-therapie

“Ik werk niet met quick fixes, maar ga samen met jou op zoek naar een duurzame oplossing” – Nikolien Doorenbos

Aanmelden bij GOB Nieuwkoop – praktijk voor psychologie

Om het jou makkelijk te maken kun je direct online aanmelden via onderstaande button. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een intakegesprek. Met dit kosteloze (en vrijblijvende) kennismakingsgesprek willen we jou de kans bieden de praktijk en jouw behandelaar beter te leren kennen voorafgaand aan de behandeling.

 

Psychologenpraktijk GOB Nieuwkoop (locatie Woerdense Verlaat)


Voorhaakdijk 6
3651 MB Woerdense Verlaat
Telefoon: 06 30024074
info@gobleiden.nl

Onze locatie in Utrecht is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

 

Werktijden

Ma 09:00–18:00
Di 09:00–18:00
Woe 09:00–18:00
Do 09:00–18:00
Vrij 09:00–18:00

Aanmelden