Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Hilversum

   

   

psycholoog Hilversum

Psycholoog en (relatie)therapeut Nienke

 • Vergoeding vanuit de zorgverzekering
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloos kennismaken
 • Psychosociale therapie, coaching en ACT
Aanmelden

Psychologenpraktijk Hilversum

GOB Leiden

GOB Hilversum – Psychologenpraktijk voor o.a. psychosociale therapie, coaching, relatietherapie en ACT

In onze psychologiepraktijk in Hilversum bieden we jou ondersteuning op maat om jouw mentale, en daarmee fysieke, gezondheid op orde te krijgen. We hanteren een persoonlijke aanpak, met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) als uitgangspunt. Met ACT krijg je inzicht in je gedachten en emoties en leer je deze accepteren. Je kunt op onze locatie in Hilversum terecht voor – onder meer – stressklachten, omgaan met een negatief zelfbeeld, angstklachten en relatieproblemen. Daarnaast is onze behandelaar Nienke gespecialiseerd in ondersteuning bij herstel na kanker.

Aanmelden
psycholoog Hilversum

Over jouw behandelaar

Nienke Dekkinga  – Psycholoog bij GOB Hilversum

Psychosociaal therapeut Nienke is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Hilversum. Nienke is gespecialiseerd in psychosociale therapie, ACT en coaching en hanteert een ervaringsgerichte aanpak. Ze gelooft in het maken van kleine, doelgerichte stappen en kijkt daarbij samen met jou wat jij nodig hebt.

 

“Strenge richtlijnen en protocollen zijn niet mijn ding. Bij mij krijg je maatwerk met het juiste vleugje humor om de sessies net iets lichter te maken.” – Nienke Dekkinga

Therapieën

Onze psychologenpraktijk in Hilversum biedt diverse vormen van therapie:

Aanmelden

Over GOB Hilversum – Psychologenpraktijk Hilversum

Binnen onze praktijk voor psychologie is er ruimte en begrip voor jouw situatie, verhaal en gevoelens. Onze therapeut Nienke hanteert een persoonlijke aanpak: wat jij nodig hebt staat bij haar voorop. Tijdens het behandeltraject helpt ze je bij het behalen van jouw doelen door middel van kleine, doelgerichte stapjes.

Onze werkwijze

We vinden een goede klik tussen jou en onze behandelaren belangrijk. Daarom is een kennismakingsgesprek bij GOB Hilversum kosteloos. Tijdens het gesprek leren jullie elkaar beter kennen, wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht en is er ruimte voor vragen. Op basis van dit gesprek bepalen we samen welke therapievorm het beste bij jou past.

Geen wachtlijst

Bij onze psychologenpraktijk in Hilversum is er geen wachtlijst. We starten jouw behandeltraject het liefst zo snel mogelijk na aanmelding.

 

Tarieven en vergoeding

Onze behandelaar in Hilversum voldoet aan de juiste voorwaarden, waardoor haar behandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekering. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

“Strenge richtlijnen en protocollen zijn niet mijn ding. Bij mij krijg je maatwerk met het juiste vleugje humor om de sessies net iets lichter te maken.” – Nienke Dekkinga

Aanmelden bij GOB Hilversum

Aanmelden bij onze psychologenpraktijk in Hilversum doe je eenvoudig via onderstaande button. Geef bij jouw aanmelding gelijk jouw voorkeursdagen aan. Nienke neemt op korte termijn contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

 

Psychologenpraktijk GOB Hilversum

psycholoog Hilversum Gobpraktijken.nl

Van Hengellaan 2
1217 AS Hilversum
Telefoon: 06 30 02 40 74
E-mail: info@gobleiden.nl

Openingstijden

Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Vrij 09:00–13:00

Onze praktijk in Hilversum is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

Aanmelden