Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Eindhoven

  (Locatie Son en Breugel)

   

   

Fanny-Psycholoog-Utrecht_Son-en-Breugel.jpeg

Psycholoog en (relatie)therapeut Fanny

 • Geen wachtlijst
 • Helder over tarieven en vergoeding
 • Kosteloos kennismaken
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
 • Psychosociale therapie, relatietherapie en burn-outbegeleiding
Aanmelden

Psychologenpraktijk Eindhoven

GOB Leiden

GOB Eindhoven – Psychologenpraktijk voor o.a. psychosociale therapie, relatietherapie, coaching, burn-outbegeleiding en mindfulness.

In onze psychologiepraktijk in regio Eindhoven (locatie Son en Breugel) bieden we ondersteuning op maat om jouw mentale en fysieke gezondheid weer op orde te krijgen. Je kunt bij ons terecht voor het verwerken van angsten en fobieën, omgaan met onzekerheid en een negatief zelfbeeld en burn-outbegeleiding. Daarnaast is onze behandelaar Fanny gespecialiseerd in relatietherapie.

Aanmelden
Fanny-Psycholoog-Utrecht_Son-en-Breugel.jpeg

Over jouw behandelaar

Fanny Doude van Troostwijk  – Psycholoog bij GOB Eindhoven

Psycholoog en relatietherapeut Fanny is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Eindhoven (locatie Son en Breugel). Fanny is breed opgeleid en biedt zowel individuele therapie als relatietherapie en coaching. Ze helpt je bij het vinden van de kern van jouw probleem en reikt je de juiste tools aan om hier mee om te (leren) gaan.

 

“Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren” – Fanny Doude van Troostwijk

Over GOB Eindhoven – Psychologenpraktijk Son en Breugel

Ruimte en begrip voor jouw situatie, verhaal en gevoelens. Onze psycholoog Fanny weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Tijdens het behandeltraject is zij jouw vangnet en ondersteunt ze je bij het behalen van jouw doelen op concrete en praktische wijze.

 

Onze werkwijze

Omdat we een goede klik tussen cliënt en behandelaar belangrijk vinden, is een kennismaking bij GOB Eindhoven vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht en is er ruimte voor vragen. Op basis van dit gesprek bepalen we samen welke behandelvorm het beste bij jou past.

Geen wachtlijst

Bij onze psychologenpraktijk in Eindhoven (locatie Son en Breugel) stuit je niet op een wachtlijst. Jouw behandeltraject kan na aanmelding direct starten. Na aanmelding neemt onze psycholoog Fanny zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

 

Tarieven en vergoeding

Een kennismakingsgesprek bij GOB Eindhoven is altijd kosteloos. Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie en counselling (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze therapievormen vallen onder de alternatieve geneeswijzen. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

“Ik help jou met aandacht, respect en humor en wanneer nodig zal ik het niet laten je vriendelijk te confronteren” – Fanny Doude van Troostwijk

Aanmelden bij GOB Eindhoven – praktijk voor psychologie

Aanmelden bij onze psychologenpraktijk in Son en Breugel doe je eenvoudig via onderstaande button. Laat gelijk weten wat jouw voorkeursdagen zijn. Fanny neemt op korte termijn contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Psychologenpraktijk GOB Eindhoven – Son en Breugel

Psychologenpraktijk Eindhoven Son en Breugel Psycholoog

Heistraat 18
5691 CA Son en Breugel
Telefoon: 06 30024074

Onze locatie in Eindhoven, Son en Breugel is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.

 

Openingstijden

Ma 09:00–17:00
Di 09:00–17:00
Woe 09:00–17:00
Do 09:00–17:00
Vrij 09:00–17:00

Aanmelden