Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologenpraktijk Apeldoorn

   

   

Psycholoog Apeldoorn Astrid Gobpraktijken

Psychosociaal therapeut Astrid

 • Vergoeding vanuit de zorgverzekering
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloos kennismaken
 • Psychosociale therapie, innerlijk kind-therapie en systemisch werken
Aanmelden
GOB Leiden

GOB Apeldoorn – Psychologenpraktijk voor o.a. psychosociale therapie, creatieve therapie en lichaamsgerichte therapie

In onze psychologiepraktijk in Apeldoorn helpen we jou om je mentale gezondheid op orde te krijgen. Dit doen we op de manier die het beste bij jou past. Je kunt op onze locatie in Apeldoorn onder andere terecht voor behandeling bij stress- en angstklachten, overspannendheid en burn-outklachten, relatieproblemen en depressieve gevoelens. Daarnaast is onze behandelaar Astrid gespecialiseerd in ondersteuning bij opvoedingsvragen, ook op het gebied van autisme, hoofdbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Psycholoog Apeldoorn Astrid Gobpraktijken

Over jouw behandelaar

Astrid van de Lisdonk – Psycholoog bij GOB Apeldoorn

Psychosociaal therapeut Astrid is onze behandelaar in de psychologiepraktijk in Apeldoorn. Astrid is gespecialiseerd in behandeling bij stress- en angstklachten, burn-out, somberheidsklachten en depressies. Ook kan ze je helpen wanneer jij de relatie met jouw partner, ouder(s) en/of kind(eren) wil verbeteren. Daarnaast kun je bij haar terecht met opvoedingsvragen, ook wanneer je te maken hebt met ADHD, ADD, hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit.

Therapieën

In onze psychologenpraktijk in Apeldoorn kun je terecht voor:

Aanmelden

Over GOB Apeldoorn – Psychologenpraktijk Apeldoorn

Binnen onze praktijk is er ruimte en begrip voor jouw situatie, verhaal en gevoelens. Onze behandelaar Astrid hanteert een persoonlijke en holistische aanpak: zij ziet de mens als geheel, met een balans in denken, voelen en willen.

Onze werkwijze

Een goede klik tussen jou en je behandelaar is belangrijk. Daarom is een kennismakingsgesprek bij GOB Apeldoorn kosteloos. Tijdens het intakegesprek leren jullie elkaar kennen, wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht en is er ruimte voor vragen. Op basis van dit gesprek bepalen we samen welke therapievorm het beste bij jou past.

Geen wachtlijst

Onze psychologenpraktijk in Apeldoorn heeft geen wachtlijst. We starten jouw behandeltraject het liefst zo snel mogelijk na aanmelding.

Tarieven en vergoeding

Onze therapeut in Apeldoorn voldoet aan de juiste voorwaarden, waardoor haar behandelingen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekering. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

"Wees jezelf. Kijk naar wat je daarvan afhoudt. Kom tot inzicht hoe het anders kan."

Aanmelden bij GOB Apeldoorn

Aanmelden bij onze psychologenpraktijk in Apeldoorn doe je via onderstaande button. Geef bij jouw aanmelding gelijk je voorkeursdagen aan. Astrid neemt op korte termijn contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Neem hier contact op

 

psycholoog Apeldoorn -therapie met vergoeding

Psychologenpraktijk GOB Apeldoorn
Wikkeweg 32
7325 WG Apeldoorn
Telefoon: 06 30 02 40 74
E-mail: info@gobleiden.nl

Openingstijden
Ma 09:00–21:00
Di 09:00–21:00
Woe 09:00–21:00
Do 09:00–21:00
Vrij 09:00–21:00

Onze praktijk in Apeldoorn is bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zowel voor de deur als op de aangewezen parkeerplaatsen kun je gratis parkeren.