Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
 • Registercounsellor ABvC®
 • Register therapeut BCZ®
 • HQT®
 • Psychologen- en therapeutenpraktijk Gezondheids- &
  Ontwikkelingsbureau zonder wachtlijst

   

   

Psychologen en therapeuten Simone en Moniek

 • Vergoeding vanuit de zorgverzekering
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismakingsgesprek
aanmelden

Psychologenpraktijk Amsterdam

GOB Leiden
 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding
 • Psychosociale therapie, counselling en mindfulness
Aanmelden

Amsterdam-Oost

– Psychologenpraktijk voor psychosociale therapie, counselling en mindfulness

Ieder mens en iedere situatie is uniek. Therapie is dan ook altijd maatwerk. In onze psychologen- en therapeutenpraktijk in Amsterdam-Oost helpen we je om jouw mentale gezondheid weer op orde te krijgen op een manier die bij jou past. In onze gesprekken maken we gebruik van verschillende therapievormen die passen bij jouw hulpvraag. Zo kunnen we je helpen met thema’s als: stress, burn-out, onzekerheid, grenzen stellen, zingeving en angst.

Psychologen Therapeutenprakijk voor therapie

Over jouw behandelaar

Simone Bosch – Psycholoog bij GOB Amsterdam-Oost

Psycholoog Simone in Amsterdam-Oost kenmerkt zich door er echt te zijn voor haar clienten. Ze komt vanuit de verpleegkundige hoek waarin ze altijd bezig was met de geestelijke kant van de clienten. Cliëntgericht werken heeft zij ook doorgezet in haar behandelkamer. Jou gevoelens, gedachten en ervaringen staan voorop. Ze is bekend met hele klachten van somberheid tot angsten.

“Ik ben geïnteresseerd en betrokken in jouw emoties, gevoelens en gedachten.’


Over jouw behandelaar

Moniek Poland – Psycholoog bij GOB Amsterdam-Oost

Onze andere psycholoog in Amsterdam (locatie Oost) is Moniek. Zij laat zich het beste omschrijven als enthousiast, open en empathisch. Naast de kennis en vaardigheden die zij heeft vanuit haar opleiding, brengt ze rust en aandacht in onze praktijk. Zowel fysiek als online helpt Moniek met het vinden van een antwoord op psychosociale hulpvragen. Van overspannenheid en het leren omgaan met stressoren tot burn-outgerelateerde klachten en talentontwikkeling.

“Ik wil echte gesprekken voeren en contact maken met anderen. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger van” – Moniek Poland

Therapieën

In onze psychologen- en therapeutenpraktijk in Amsterdam-Oost maken we gebruik van verschillende therapievormen. Je kunt bij ons terecht voor:

Aanmelden

Over psychologen- en therapeutenpraktijk Amsterdam-Oost – Praktijk voor psychologie

Wat jouw gevoelens en gedachtes ook zijn, bij GOB Amsterdam-oost is er begrip en het vertrouwen dat jij een volgende stap gaat zetten. Soms loopt het leven nu eenmaal anders dan je had verwacht of gehoopt. Maar het zijn uiteindelijk de uitdagingen in het leven die je veerkracht geven. Zonder oordeel, met begrip en een dosis flexibiliteit helpen we je op een positieve manier de – voor jou – beste oplossing te vinden.

Onze werkwijze

Na jouw aanmelding plannen we een intakegesprek in. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens de intake maken we kennis, brengen we jouw hulpvraag in kaart en bespreken we mogelijke behandelvormen.

Geen wachtlijst

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om hulp te krijgen wanneer dit het hardst nodig is. Je kunt bij ons op korte termijn terecht voor laagdrempelige, kortdurende en praktische psychologische hulp. Deze ondersteuning kan zowel in onze praktijk als online plaatsvinden. Door deze manier van werken is er bij onze psychologen- en therapeutenpraktijk in Amsterdam geen wachtlijst. Je kunt na jouw aanmelding dus snel terecht voor een kennismakingsgesprek.

Tarieven en vergoeding

Een kennismakingsgesprek bij ons is kosteloos. Psychosociale therapie en counselling worden door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Meer informatie over onze tarieven en vergoeding vanuit de zorgverzekering vind je op de pagina Tarieven & Vergoeding.

 • Geen wachtlijst
 • Kosteloze kennismaking
 • Duidelijk over tarieven en vergoeding

Aanmelden bij psychologen- en therapeutenpraktijk GOB Amsterdam-Oost

Kun je hulp gebruiken, maar weet je niet hoe je zelf de volgende stap zet? Laat ons helpen. Je bent met al je vragen van harte welkom. Aanmelden bij onze psychologen- en therapeutenpraktijk in Amsterdam-Oost doe je via contactformulier. Wij nemen op korte termijn contact met je op.

 

Psychologen- en therapeutenpraktijk GOB Amsterdam-Oost
Schalk Burgerstraat 17
1092 JW Amsterdam
moniek@gobleiden.nl
Telefoon 06-30024074