Psychologen- en therapeutenpraktijk met vergoeding
  • Registercounsellor ABvC®
  • Register therapeut BCZ®
  • HQT®

Psychologen-en therapeutenpraktijk

Je kan ons vinden in Valkenburg, Leiden, Amsterdam-Oost, Utrecht, Woerdense Verlaat en Eindhoven – Son en Breugel

Praktijk voor psychosociale therapie, counselling, EMDR, ACT, coaching, relatietherapie en nog veel meer.

Bij psychologen- en therapeutenpraktijk Gezondheids- en Ontwikkelingsbureau helpen we je om jouw mentale en fysieke gezondheid op orde te krijgen. Of het nu gaat om het verwerken van een trauma, het overwinnen van grote of kleine angsten, omgaan met stress of binnen de relatie: met diverse soorten therapie hebben we altijd de juiste vorm van begeleiding in huis.

Samen werken aan de hulpvraag

Begrip voor jouw situatie, jouw verhaal en gevoelens. Zorg op maat en persoonlijke begeleiding. Dat is wat je vindt bij GOB Leiden. Ook onze psychologen en therapeuten hebben uitdagingen gekend in het leven. Onze eigen ervaringen gecombineerd met onze psychologische kennis vormen de basis in onze psychologiepraktijk.

Tranen, diep verdriet, schuld, schaamte en je grootste angsten. Ze mogen er zijn. Jij bent niet gek, jouw gevoelens mogen er zijn en je staat er niet alleen voor. Samen gaan we aan de slag met jouw mentale gezondheid. Hierbij staan transparantie, eerlijkheid en veiligheid voorop. We behandelen meerdere hulpvragen en passen meerdere vormen van therapie toe. Heb je een vraag of wil je je aanmelden, kan dat hier.